Joakim och Pernilla bygger timmerhus med MiTek och Honka.

"I nuläget monteras ett Honka Timmerhus varannan vecka"
När Joakim och hans fru Pernilla skulle bygga nytt fritidsboende i Storhogna, så analyserade de noga utbudet och olika tillverkare av timmerhus. Valet föll till slut på Honka Timmerhus modell "AILA". I Mars 2021 beställdes timmerhuset, och i slutet av 2021 fick familjen bygglov och klartecken. Nu i februari-22 så är bottenplattan nyss gjuten enligt konstens alla regler vad gäller vinter-gjutning.
Posi-Joist golv rördragning

SSK Byggservice AB har monterat flera Honka timmerhus tidigare, och det syns!          
De börjar med ett hörn, lägger sedan ut stockarna, fäster, tätar och pålar samt spänner upp de olika lagren av timmerstockar.
Totalt kommer de att lägga ca 650-700 timmar för att montera husets väggar, tak och fönster.

Timmerhuset levereras ifrån fabriken i Karstula, och är ordnade som större paket, märkta för att ligga på rätt plats och i rätt ordning, annars kommer inte monteringen att flyta på bra. Orderläget just nu är mycket gott och Honka Sverige har över 100-offerter i kö som ska beräknas.
Den stora efterfrågan har lett till att man varit tvungna att enbart offerera timmerhus >50kvm.

golvbjälklag

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller undringar kring Posi-Joist eller hur MiTek skulle kunna bistå er i arbetet att uppnå kostnadseffektiva och smarta bygglösningar. Antingen via formuläret nedan eller per telefon. Längst ned hittar ni kontaktuppgifter samt länkar till våra sociala kanaler.
Läs mer (SE)
|
Read more (FI)
|
Read more (EST)
Ditt meddelande har skickats.
Oops! Något blev fel när meddelandet skulle skickas.
Till startsidan