Posi-Joist på Orust, Nösund.

Tysta hus ska det vara!
Orust bjuder inte bara på fantastiska natur- och kulturmiljöer utan även ett och annat spännande byggprojekt. För Anders Hagberg blir detta tredje huset som han själv bygger, ihop med snickaren Jan-Ove Samuelsson.
Posi-Joist golv rördragning

Högt i tak utan akustikproblem

Mina hus ska vara av högsta kvalitet!
Det ska inte höras några spring ifrån andra våningen, inte heller ska kaffekopparna skramla! Vi gillar också att ha högt i tak, därav 2,70-höjden, säger Anders som har ritat huset själv.

-Nästa projekt blir grabbens hus vid Stenungsund, även där blir det Posi-Joist, för jag har nog aldrig sett ett sånt smidigt och snabb-monterat golvbjälklag förut.Dessutom ett lättviktsbjälklag, som inte har problem med ljud och akustik!

Posi-Joist bjälklaget är tillverkade och levererade ifrån Timmele Takstolsfabrik.
Även takstolarna kommer ifrån Ulricehamn.

Golvbjälklag med fokus på totalekonomi och flexibilitet

Posi-Joist-systemets möjligheter med en låg vikt och god spännvidd i kombination med den öppna konstruktionen, skapar fantastiska ekonomiska fördelar. System med rördragningar och installationer blir mycket enklare, arbetstiden på byggplatsen reduceras avsevärt, vilket ger en bättre totalekonomi.

golvbjälklag

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller undringar kring Posi-Joist eller hur MiTek skulle kunna bistå er i arbetet att uppnå kostnadseffektiva och smarta bygglösningar. Antingen via formuläret nedan eller per telefon. Längst ned hittar ni kontaktuppgifter samt länkar till våra sociala kanaler.
Läs mer (SE)
|
Read more (FI)
|
Read more (EST)
Ditt meddelande har skickats.
Oops! Något blev fel när meddelandet skulle skickas.
Till startsidan