Elajo ser enkelheten som nyckeln till
framtidens installationer.

"Fantastiskt smart! Här blir det enkelt att dra rör och ledning!"
Elajo är en av landets ledande elinstallatörer med mångårig erfarenhet av såväl stora som små projekt. Eftersom de också har kommit i kontakt med Posi-Joist-systemet under ett av sina projekt frågade vi dem hur de ser på lösningen och vad de tror det kan innebära för el- och rördragning i framtiden.
Posi-Joist golv rördragning
Förutsättningar och fördelar
"Bland de största fördelarna vi såg är ju matningar i bjälklaget och vid grövre rördragning – Det var ju helt suveränt...Det gick säkert 5 gånger så fort som normalt"

För Elajo är miljö- och hållbarhetsfrågorna i högsta grad levande. Såväl hos dem själva som hos deras kunder – "När vi pratar om miljö så är Sundahus viktigt idag. I alla våra projekt med Landstinget är det en förutsättning" Posi-Joist™ är idag en av de lösningar som erbjuds inom ramen för Sundahus.
Elajo drar system- och elkablage i EksjöHus nya lager och omklädningsrum, där det nya bjälklagssystemet ”Posi-Joist™” precis har installerats.
golvbjälklag

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller undringar kring Posi-Joist™ eller hur MiTek skulle kunna bistå er i arbetet att uppnå kostnadseffektiva och smarta bygglösningar. Antingen via formuläret nedan eller per telefon. Längst ned hittar ni kontaktuppgifter samt länkar till våra sociala kanaler.
Läs mer (SE)
|
Read more (FI)
|
Read more (EST)
Ditt meddelande har skickats.
Oops! Något blev fel när meddelandet skulle skickas.
Till startsidan