Posi golvsystem All-Inclusive

Anpassat och klart – Oavsett behov
Genom en smart lösning som byggs upp av olika skikt av standardmaterial kan vi styra golvsystem för att nå de önskade egenskaper som efterfrågas vad gäller ljud, vibration och brandsäkerhet. Framtidens golvbjälklag kommer i många varianter och våra tekniska lösningar utvecklas hela tiden. Tveka inte att kontakta oss om du undrar över någon variant.
Posi-Joist golvbjälklag rördragning
Hög grad av anpassningsbarhet
Möjligheten med pre-fabricerade Posi-Joist™, förenklar monteringen på plats. Redan vid tillverkning förbereds och anpassas Posi-Joist™ komponenterna för det specifika projektet. Dessutom finns olika upphängnings/fastsättninglösningar att välja bland.
golvsystem
Posi golvsystem har en hög grad av anpassning och finns i varianter som exempelvis ljudklassningarna A, B och BBR. Vår ambition att skapa ett golvsystem som fokuserar på helheten snabbar upp, förenklar och bidrar därigenom till en avsevärt lägre kostnadsbild än annars.
golvsystem
Stora totala kostnadsbesparingar
Posi-Joist-bjälklagets möjligheter med en låg vikt, öppen konstruktion och god spännvidd med bibehållna goda egenskaper för vibration och nedböjning, skapar fantastiska ekonomiska fördelar. Till exempel:

Öppna diagonaler – System, rör och installationer blir mycket enklare och reducerar arbetstiden avsevärt på byggplatsen.  Lättviktskonstruktion – innebär tidsbesparing i form av enkel hantering.
Bred fixeringsyta – innebär enkel montering av golvskivor och minimerar krympning. Leverans – sker med måttanpassade balkar, eller element/kassetter, färdiga för snabb applicering och sättning på plats.  

Posi-Joist™ eliminerar ofta behovet av bärande mellanväggar vilket också bidrar till en lägre total byggkostnad.

*Baserat på en genomsnittlig husbyggares/producents material- och arbetskraftskostnader och med en rimlig vinstmarginal har vi kommit fram till en total kostnadsbesparing på upp till 50% för ett komplett golvsystem i ett 130 kvm stort hus.

Kontakta oss  

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller undringar kring Posi-Joist™ eller hur MiTek skulle kunna bistå er i arbetet att uppnå kostnadseffektiva och smarta bygglösningar. Antingen via formuläret nedan eller per telefon. Längst ned hittar ni kontaktuppgifter samt länkar till våra sociala kanaler.
Läs mer (SE)
|
Read more (FI)
|
Read more (EST)
Ditt meddelande har skickats.
Oops! Något blev fel när meddelandet skulle skickas.
Till startsidan